-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

I know I know

Summer is gone


Summer is gone.. a long ago..

Juu juu tiedetään. Siitä on jo kauan. 

Ja tänään on äänioikeutetuilla kansalaisilla virallishenkisiä äänenantotilaisuuksia ympäri Suomenmaata. Kunnallisvaaleissa. Samat naamat vuosikymmenestä toiseen rakentamassa parempaa tulevaisuutta.. Oman suosikin arpominen on jäänyt viimemetreille, sinne äänestyskopin suulle suurinpiirtein. Ketä ei voi äänestää puolueen perusteella ja ketä ei voi äänestää puoluetoveriehdokkaan perusteella. Kyllä se potentiaalisten ehdokkaiden joukko aika nopeasti supistuu sopivaan. Tai no, melko sopivaan ainakin. Joku sen kuitenkin saa. Ääneni. Ja sitten ollaankin ihan hiljaa.


2 kommenttia:

  1. Katselin pitkälle aikaisempia postauksia ja oletpa tosiaan, muuttanut värimaailmaasi vaaleampaan suuntaan. Nautin sekä vaaleista kuvistasi, mutta kyllä niissä synkän dramaattisissa kuvissa on oma kummallinen lumovoimansa.

    Ja totta tosiaan, sama ongelma täällä ehdokkaan valitsemisessa. Paljon pahempaa kuin lottoarvonta, pallojen numerot sentään tunnistaa, mutta noista ehdokkaista en tunne ketään. Ja kuitenkin kyse on pirskatin tærkeistæ vaaleista, sillæ nyt valitut jakavat alueensa rahoja ja mæærittævæt painopisteet.

    Miten hemmetin vaikeaa politiikka vælillæ onkaan...:)

    VastaaPoista
  2. On se vaalentunut ja värejä tullut, mut niitä on nyt saatavilla niin paljon, että on ollut hauskaa kokeilla. Vähän liiankin hauskaa, koti on kuin sikolätti ;p

    VastaaPoista

Tack! Thanks! Kiitos!